Bedrijf verkocht, en hoe nu verder?

demo-attachment-44-Group_7543
VOOR ONDERNEMERS

Het leven van een ondernemer ziet er na de verkoop van de onderneming vaak totaal anders uit... 

1
Enterprise Pursuit Consulting

When, while lovely valley teems with vapour around meand eridian sun .

2
Digital Estate Consulting

When, while lovely valley teems with vapour around meand eridian sun .

3
Statistical Market Consulting

strikes the upper impenetrable foliage of my trees, and but a thousand unknown

4
Fiscal and Banking Consulting

existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

De onderneming verkopen is één ding...

Er is tijd om over zaken na te denken, sterker nog zaken waar je min of meer toe wordt gedwongen om over na te denken. De onderneming verkopen is één ding. De nieuwe situatie geeft aanleiding om vooruit te blijven kijken en om de juiste keuzes voor de korte en de langere termijn te (blijven) maken.

 

Hoe gebruik je de verkoopopbrengst?

Ga je investeren, wil je beleggen, wil je onroerend goed kopen en een pand verhuren? Investeer je in de privé of in de ondernemingssfeer, hoe realiseer je fiscaal het beste rendement? Daar zijn wij jou bij van dienst.

 

Voorstellen van derden

Vermogensbeheerders en banken zullen voorstellen doen om het vermogen te beheren, te beleggen. Doen zij een goed voorstel, onder de juiste condities? Wie beoordeeld en kwalificeert die voorstellen? Daar helpen wij jou verder mee.

 

Objectiviteit en betrouwbaarheid

Ook na de bedrijfsbeëindiging is het van belang dat je met de juiste en betrouwbare partijen aan tafel zit. In de praktijk zien wij dat ondernemers achteraf van mening zijn dat vermogen te snel opnieuw is geïnvesteerd. Wij geven volledig financieel inzicht en overzicht waardoor je de juiste richting kan bepalen.

 

Vermogensbegeleiding

Wij zorgen voor de juiste vermogensstructuur, de juiste strategie en informatie zodat weloverwogen en doorlopend de juiste keuzes gemaakt worden. Wij bewaken de voortgang van de vermogensontwikkeling. Daardoor krijg je grip en regie over je financiële situatie.

Waarom RFPA?

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde.

20 jaar ervaring

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche. En RFPA gaat door, mensen verder helpen.

Eigen Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.

Kwaliteit

Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.

Voor iedereen duidelijk

Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.

toekomstgericht

RFPA denkt altijd verder en kijkt vooruit en richt zich op langdurige klantrelaties. Wij zijn echte meedenkers, financiële bouwers van de toekomst.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.