Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor
Voor Particulieren
Bedrijf verkocht, en hoe nu verder?
Het leven van een ondernemer ziet er na de verkoop van de onderneming vaak totaal anders uit...

De onderneming verkopen is één ding...

Er is tijd om over zaken na te denken, sterker nog zaken waar je min of meer toe wordt gedwongen om over na te denken. De onderneming verkopen is één ding. De nieuwe situatie geeft aanleiding om vooruit te blijven kijken en om de juiste keuzes voor de korte en de langere termijn te (blijven) maken.

Hoe gebruik je de verkoopopbrengst?

Ga je investeren, wil je beleggen, wil je onroerend goed kopen en een pand verhuren? Investeer je in de privé of in de ondernemingssfeer, hoe realiseer je fiscaal het beste rendement? Daar zijn wij jou bij van dienst.

Voorstellen van derden

Vermogensbeheerders en banken zullen voorstellen doen om het vermogen te beheren, te beleggen. Doen zij een goed voorstel, onder de juiste condities? Wie beoordeeld en kwalificeert die voorstellen? Daar helpen wij jou verder mee.

Objectiviteit en betrouwbaarheid

Ook na de bedrijfsbeëindiging is het van belang dat je met de juiste en betrouwbare partijen aan tafel zit. In de praktijk zien wij dat ondernemers achteraf van mening zijn dat vermogen te snel opnieuw is geïnvesteerd. Wij geven volledig financieel inzicht en overzicht waardoor je de juiste richting kan bepalen.

Vermogensbegeleiding

Wij zorgen voor de juiste vermogensstructuur, de juiste strategie en informatie zodat weloverwogen en doorlopend de juiste keuzes gemaakt worden. Wij bewaken de voortgang van de vermogensontwikkeling. Daardoor krijg je grip en regie over je financiële situatie.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Maak een afspraak
Copyright © 2021 RFPA Financiële planning & advies. Website doorjacht.digital
Afspraak maken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram