Financieel Dashboard voor Particulieren

Het financieel dashboard waar wij mee werken is uniek. Met het dashboard ‘vertalen’ wij jouw ideeën en wensen in concrete financiële en fiscale uitkomsten. Het dashboard geeft financieel inzicht en overzicht doorgerekend gericht op jouw wens over een korte en langere periode. Wil je gemeten en weloverwogen de juiste financiële en fiscale beslissingen nemen dan? Dan is het financieel dashboard is voor jou.

Hieronder tref je een aantal voorbeelden aan waarvoor je het dashboard in kan zetten:

 • Is het financieel haalbaar om eerder te stoppen met werken?
 • Is het financieel haalbaar om minder te gaan werken?
 • Is aanvullend pensioen opbouwen nodig?
 • Is er voldoende nabestaandenpensioen?
 • Wat zijn de financiële gevolgen van ontslag?
 • Hoe bestendig is je financiële inkomenssituatie gericht op de toekomst?
 • Hoeveel vermogensopbouw is nodig om jouw wensen te realiseren?
 • Hoe ga ik beter met mijn vermogen om, kan ik belasting besparen?
 • Heeft onroerend goed en het verhuren daarvan het gewenste effect?
 • Je ontvangt een substantieel bedrag. Wat kan je het beste doen?
 • Is een hoger rendement op je vermogen noodzakelijk?
 • Is het aflossen van mijn hypotheek verstandig?
 • Hoe ga ik met mijn transitievergoeding of letselschade uitkering om?

Lees verder

Financieel dashboard particulieren

Het financieel dashboard is ongekend en heeft een belangrijke ondersteunende functie in onze dienstverlening om jou te helpen.

In het dashboard kunnen wij vrijwel elke situatie doorrekenen. Wil je bijvoorbeeld weten of je kan stoppen met werken, hoe je pensioen op kan bouwen, wat de financiële gevolgen van ontslag of overlijden zijn, hoe je het beste met en een transitievergoeding of letstelschade uitkering om kan gaan? Of hoe je belasting kan besparen, of je beter vermogen op kan bouwen of juist beter af kan lossen op een hypotheek, enzovoort? Het is mogelijk.

 

Wij doen het anders

Geen eindeloze dikke rapportages waarvan de uitkomsten moeilijk leesbaar zijn, maar een  dashboard dat heel overzichtelijk is. Onze expertise is bij uitstek gericht op het ‘vertalen’ en het in samenhang brengen van verschillende persoonlijke wensen en vragen naar concrete financiële en fiscale uitkomsten gericht op de toekomst, zonder verkoop van financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen!

Wil je de juiste financiële beslissingen nemen?

Het financiële dashboard visualiseert de volledige persoonlijke financiële situatie. Het dashboard geeft in één oogopslag integraal inzicht en overzicht in de volledige inkomens- en vermogenssituatie gericht op de toekomst.

Wil je financiële uitkomsten waar je op kan rekenen?

Om inzicht en overzicht te geven wordt de financiële situatie van bijvoorbeeld inkomen uit loondienst, winst uit onderneming, DGA inkomen, sociale uitkering, pensioenen, AOW,  spaargeld, beleggingen, stamrecht/ lijfrentevoorzieningen, de woning, de hypotheek, resultaat uit deelnemingen, ondernemingsvermogen, investeringen, verschuldigde belasting, et cetera gericht op de (toekomstige) (inkomens)wens in samenhang met elkaar doorgerekend en vertaald naar concrete uitkomsten gericht op jouw vragen.

Samenhang

Op de achtergrond van dashboard wordt de financiële en de fiscale structuur in de privésfeer en in de ondernemingssfeer verwerkt en met elkaar in samenhang gebracht.

In één oogopslag duidelijkheid

Door alle factoren in samenhang op basis van realistische uitgangspunten door te rekenen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de financiële werkelijkheid. Het financiële effect van keuzes op korte termijn en de financiële haalbaarheid van toekomstige inkomenswens wordt daarmee in één oogopslag duidelijk. Wij ervaren dat dit echte eyeopeners zijn!

De juiste beslissingen nemen

Het dashboard geeft direct duidelijke financiële uitkomsten gebaseerd op de actuele situatie. Daardoor kunnen weloverwogen juiste beslissingen worden genomen, voor nu en later. Het wordt duidelijk of het haalbaar is om je wens te realiseren.

Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.

Klanten beoordelen ons met
Rietveld Financiële Planning & Advies
4.9starstarstarstarstar
Gebaseerd op 30 recensies
WAAROM RFPA?
 • Het eerste gesprek is altijd kosteloos.
 • 100% onafhankelijk. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.
 • Meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche
 • Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.
 • Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.
 • Begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.
WIJ BEDIENEN KLANTEN DOOR HEEL NEDERLAND
Neem contact op