Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

Wil je doorlopend de juiste keuzes blijven maken?

Heb je een financiële analyse door RFPA laten maken? Dan kan je weloverwogen financiële besluiten nemen. Wil je in de toekomst de juiste financiële keuzes blijven maken? Alles heeft onderhoud nodig. Je huis, je auto en je financiële situatie. RFPA helpt je doorlopend verder. Daar zijn wij goed in.

 

Waarom onderhoud aan je financiële situatie belangrijk is?

 • (fiscale) wet en regelgeving kan wijzigen
 • je persoonlijke situatie of inzichten kunnen veranderen
 • je werkgever gaat reorganiseren
 • je hebt een financiële tegen of juist meevaller
 • je onderneming draait beter of juist minder goed dan nodig is
 • het toekomstige pensioen is lager dan je aannam
 • de AOW gerechtigde leeftijd wijzigt
 • inflatie is hoger of lager kan
 • etc.

Met de expertise van RFPA kun je accuraat inspelen op wijzigingen. Daardoor hou je regie over je persoonlijke financiële situatie, nu en in de toekomst.

 

Bouwstenen
Persoonlijke situaties en wensen zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde. Iedereen heeft eigen wensen, daar houden wij van. RFPA heeft verschillende bouwstenen waarmee je je eigen wensen voor onderhoud aan je financiële situatie kan bepalen.

 • samen bouwen aan je financiële toekomst
 • onafhankelijk inzicht en overzicht hebben en houden
 • geen bank, verzekeraar of financiële producten alleen jouw situatie en wensen
 • alleen oplossingen die bij je passen
 • een deskundige en je eigen contactpersoon die weet wat jij belangrijk vindt

 

RFPA 100% onafhankelijk, geen financiële producten…
RFPA is niet aangesloten bij en bank of verzekeraar, verkoopt geen financiële producten en is daardoor volledig onafhankelijk. RFPA biedt regelmatig andere oplossingsrichtingen aan dan mensen traditioneel gewend zijn, gewoonweg doordat er geen financiële producten worden verkocht. De analyses zijn gericht op de persoonlijke situatie en wensen van onze cliënten.

 

RFPA is voor iedereen
Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn, diensten aanbieden die bij onze cliënten aansluiten. Hierom werken wij niet met standaard bedrijfsprocessen of advieskaders. Maatwerk bieden, gericht op persoonlijke omstandigheden en wensen.
Complexe situaties worden uitgelegd in de taal die je spreekt en in de tijd die daarvoor nodig is. Vaktermen sluiten wij zo veel mogelijk uit. Persoonlijk en professioneel, zo werken wij.

 

Bij RFPA gaat het om jou
Een doel van RFPA is om mensen blij te maken door ze doorlopend financieel inzicht en overzicht te geven in de actuele en toekomstige financiële situatie. Om mensen op die manier in de gelegenheid stellen om de juiste financiële keuzes te maken, voor nu en later. Ben je in loondienst of zelfstandig ondernemer, vermogend of juist niet? Dat maakt voor RFPA niet uit.

 

RFPA is volledig
Afbreuk aan kwaliteit? Daar werkt RFPA niet aan mee. Wij zijn professionals, wij maken alleen financiële analyses die kwalitatief goed zijn. Daar heb je echt wat aan. Het kantoor is aangesloten bij de federatie van financieel planners (FFP). Glenn Rietveld is het gezicht van RFPA. Hij is gecertificeerd financieel planner (FFP) & certified financial planner® (CFP®). Een gecertificeerd financieel planner is doorlopend op de hoogte fiscale, juridische en financiële
ontwikkelingen. Dit wordt periodiek door de FFP getoetst. Ook treedt hij op als levensexecuteur, toezichthouder en executeur testamentair.

 

Onafhankelijk financieel advies
Zorgen dat je de juiste financiële keuzes kan maken, nu en in de toekomst. Dat is wat wij doen.

 

Neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

 

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Contact opnemen
Contact opnemen