Eigen bijdrage zorginstelling

demo-attachment-44-Group_7543
Voorkom een te hoge eigen bijdrage voor zorg
Wij helpen voorkomen dat je onnodig te veel eigen bijdrage moet betalen als je in een zorginstelling op wordt genomen. Wij zorgen ervoor dat het vermogen zo veel mogelijk binnen de familie blijft. De eigen bijdrage voor zorg kan behoorlijk oplopen, tot ongeveer € 28.000 per jaar. Dat is een fors bedrag.
1
Enterprise Pursuit Consulting

When, while lovely valley teems with vapour around meand eridian sun .

2
Digital Estate Consulting

When, while lovely valley teems with vapour around meand eridian sun .

3
Statistical Market Consulting

strikes the upper impenetrable foliage of my trees, and but a thousand unknown

4
Fiscal and Banking Consulting

existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

DSCN2304 1024x1024 - Eigen bijdrage zorginstelling

De eigen bijdrage is onder andere afhankelijk van je woonsituatie, de zorgindicatie, het inkomen en het vermogen in box 3. Er is een fase waarin sprake is van een relatief lage eigen bijdrage. De lage bijdrage kan echter snel en fors toenemen.

 

Wacht niet tot je zorg nodig hebt!
Ongeveer 80% van mensen die bij ons komen denken pas na over de eigen bijdrage vanaf het moment dat zorg daadwerkelijk nodig is. In onze optiek is dat te laat omdat de hoogte van de eigen bijdrage wordt bepaald op basis van je financiële en fiscale situatie van 2 belastingjaren geleden.

 

De eigen bijdrage wordt vastgesteld op basis het belastingjaar twee jaar voorafgaand aan het moment waarop zorg nodig is. Heb je zorg nodig, en kijk je pas vanaf het moment dat je zorg nodig hebt of je op de eigen bijdrage kan besparen? Dan heeft dat vrijwel altijd pas 2 jaar later effect. Hierom is het van belang om eerder, juist als je nog geen zorg nodig hebt, naar je mogelijkheden te kijken om op de eigen bijdrage te besparen. Op die manier ben je goed voorbereid.

Wil je niet te veel eigen bijdrage voor zorg betalen? Maak een kosteloos kennismakingsgesprek.

Waarom RFPA?

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde.

20 jaar ervaring

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche. En RFPA gaat door, mensen verder helpen.

Eigen Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.

Kwaliteit

Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.

Voor iedereen duidelijk

Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.

toekomstgericht

RFPA denkt altijd verder en kijkt vooruit en richt zich op langdurige klantrelaties. Wij zijn echte meedenkers, financiële bouwers van de toekomst.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.