Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor
Voor Particulieren
Financieel Dashboard ondernemer
Wil je de juiste financiële keuzes maken?

Wij doen het anders

Geen eindeloze dikke rapportages waarvan de uitkomsten na korte tijd zijn achterhaald. Het dashboard is heel praktisch en geeft direct heldere en eenduidige financiële uitkomsten. Wijzigt de situatie? Dan passen wij het dashboard aan waardoor er weer actueel inzicht en overzicht is. Het dashboard past zich doorlopend aan jouw situatie aan.

Wil je de juiste financiële beslissingen nemen?

Het financiële dashboard visualiseert jouw volledige financiële situatie. Het dashboard geeft in één oogopslag integraal inzicht en overzicht in de volledige inkomens-/ en vermogenssituatie op basis van de onderneming en de persoonlijke financiële situatie en wensen.

Wil je financiële uitkomsten waar je op kan rekenen?

Om jouw inzicht en overzicht te geven wordt de financiële situatie van de onderneming, de hypotheek tot spaargeld (etc.), gericht op de (toekomstige) wensen in samenhang met elkaar doorgerekend en vertaald naar een persoonlijk financieel dashboard.

Samenhang tussen bedrijf en gezin

Op de achtergrond van dashboard wordt de financiële en de fiscale structuur van de onderneming verwerkt. Ditzelfde wordt gedaan voor de situatie in de privésfeer.

In één oogopslag duidelijkheid

Door alle factoren in samenhang op basis van realistische uitgangspunten door te rekenen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de financiële werkelijkheid. Het financiële effect van keuzes op korte termijn en de financiële haalbaarheid van toekomstige wensen worden daarmee in één oogopslag duidelijk.

De juiste beslissingen nemen

Het dashboard geeft direct duidelijke financiële uitkomsten gebaseerd op de actuele situatie. Daardoor kunnen weloverwogen juiste beslissingen worden genomen, voor nu en later. Het wordt duidelijk wat nodig is om jouw wensen te realiseren.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Maak een afspraak
Copyright © 2021 RFPA Financiële planning & advies. Website doorjacht.digital
Afspraak maken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram