Financieel Dashboard ondernemer

demo-attachment-44-Group_7543
VOOR ONDERNEMERS
Wil je de juiste financiële keuzes maken?
1
Enterprise Pursuit Consulting

When, while lovely valley teems with vapour around meand eridian sun .

2
Digital Estate Consulting

When, while lovely valley teems with vapour around meand eridian sun .

3
Statistical Market Consulting

strikes the upper impenetrable foliage of my trees, and but a thousand unknown

4
Fiscal and Banking Consulting

existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

Wij doen het anders

Geen eindeloze dikke rapportages waarvan de uitkomsten na korte tijd zijn achterhaald. Het dashboard is heel praktisch en geeft direct heldere en eenduidige financiële uitkomsten. Wijzigt de situatie? Dan passen wij het dashboard aan waardoor er weer actueel inzicht en overzicht is. Het dashboard past zich doorlopend aan jouw situatie aan.

Wil je de juiste financiële beslissingen nemen?

Het financiële dashboard visualiseert jouw volledige financiële situatie. Het dashboard geeft in één oogopslag integraal inzicht en overzicht in de volledige inkomens-/ en vermogenssituatie op basis van de onderneming en de persoonlijke financiële situatie en wensen.

Wil je financiële uitkomsten waar je op kan rekenen?

Om jouw inzicht en overzicht te geven wordt de financiële situatie van de onderneming, de hypotheek tot spaargeld (etc.), gericht op de (toekomstige) wensen in samenhang met elkaar doorgerekend en vertaald naar een persoonlijk financieel dashboard.

Samenhang tussen bedrijf en gezin

Op de achtergrond van dashboard wordt de financiële en de fiscale structuur van de onderneming verwerkt. Ditzelfde wordt gedaan voor de situatie in de privésfeer.

In één oogopslag duidelijkheid

Door alle factoren in samenhang op basis van realistische uitgangspunten door te rekenen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de financiële werkelijkheid. Het financiële effect van keuzes op korte termijn en de financiële haalbaarheid van toekomstige wensen worden daarmee in één oogopslag duidelijk.

De juiste beslissingen nemen

Het dashboard geeft direct duidelijke financiële uitkomsten gebaseerd op de actuele situatie. Daardoor kunnen weloverwogen juiste beslissingen worden genomen, voor nu en later. Het wordt duidelijk wat nodig is om jouw wensen te realiseren.

Waarom RFPA?

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde.

20 jaar ervaring

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche. En RFPA gaat door, mensen verder helpen.

Eigen Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.

Kwaliteit

Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.

Voor iedereen duidelijk

Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.

toekomstgericht

RFPA denkt altijd verder en kijkt vooruit en richt zich op langdurige klantrelaties. Wij zijn echte meedenkers, financiële bouwers van de toekomst.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.