Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor
Voor Particulieren

Financieel Dashboard ondernemer

Wil je de juiste financiële keuzes maken? Dat regel je goed met jouw eigen aanspreekpunt, onze persoonlijke begeleiding & advies, een duidelijk stappenplan en een uniek financieel dashboard.

Financieel dashboard

Het financieel dashboard is ongekend en heeft een belangrijke ondersteunende functie in onze dienstverlening om zelfstandig ondernemers (ZZP-ers, VOF, maatschappen, DGA’s, stamrecht B.V’s)  te helpen.

In het dashboard kan vrijwel elke situatie door worden gerekend. Wil je bijvoorbeeld weten of hoe je als ondernemer pensioen op kan bouwen, wat voor de oudedagsreserve, oudedagsvoorziening of stamrechtvoorziening financieel nodig is? Welk jaarlijks resultaat jaarlijks nodig is en wat de fiscale en financiële gevolgen zijn als je besluit om jouw bedrijf te staken? Of hoe je jouw vermogen tussen de privé en ondernemingssfeer beter kan structureren? Het is mogelijk.

Het financieel dashboard kun je vergelijken met een grote rekenmachine waarmee kwalitatief uitzonderlijke goede financiële berekening gemaakt worden. Mede daardoor kunnen wij voor jou goede en deskundige adviezen optellen.

 

Wij doen het anders

Niemand heeft zin om dikke verslagen te lezen. Bij ons krijg je geen eindeloze dikke rapportages waarvan de uitkomsten na korte tijd zijn achterhaald. Het dashboard is heel praktisch en geeft direct heldere en eenduidige financiële uitkomsten.

 

Wil je de juiste financiële beslissingen nemen?

Het financiële dashboard visualiseert jouw volledige financiële situatie. Het dashboard geeft in één oogopslag integraal inzicht en overzicht in de volledige inkomens-/ en vermogenssituatie op basis van jouw financiële situatie en wensen.

 

Financiële uitkomsten waar je op kan rekenen?

Om jouw inzicht en overzicht te geven wordt de financiële situatie van bedrijfsresultaat, ondernemingsvermogen, oudedagsreserve/ voorziening en stamrecht, winst uit onderneming of inkomen, dividenduitkeringen of andere onttrekkingen, AOW, pensioen, spaargeld, beleggingen, levensverzekeringen, hypotheeklasten, levensloop, fiscale aspecten, enzovoort, gericht op de (toekomstige) wensen in samenhang met elkaar doorgerekend en vertaald naar een financieel dashboard.

 

In één oogopslag duidelijkheid

Door alle factoren in samenhang op basis van realistische uitgangspunten door te rekenen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de financiële werkelijkheid. Het financiële effect van keuzes op korte termijn en de financiële haalbaarheid van toekomstige wensen worden daarmee in één oogopslag duidelijk. Daardoor kan je weloverwogen juiste beslissingen nemen, voor nu en later. Het wordt duidelijk wat de haalbaarheid is van jouw wensen en wat je financieel kan optimaliseren.

 

Met onze persoonlijke begeleiding, advies en jouw financieel dashboard krijg je:

 • Financieel inzicht & overzicht
 • Bevestiging van de haalbaarheid van jouw wensen
 • Financiële duidelijkheid
 • Fiscale optimalisatie
 • Geen dikke rapportages
 • Visualisatie van jouw volledige financiële situatie
 • Eénduidige en heldere antwoorden
 • Een duidelijk stappenplan
 • Financiële kansen & mogelijkheden
 • Volledige informatie voor de juiste beslissingen
 • Persoonlijke begeleiding en advies
 • Financiële rust
NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Maak een afspraak
Afspraak maken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram