Goed pensioen opbouwen

Wil je pensioen waar je op kan rekenen?
Onze manier van werken spreekt veel mensen aan. Hoe dat komt? De meeste pensioenadviseurs verdienen geld met de verkoop van financiële producten. Wij niet. Sterker nog, wij verkopen geen financiële producten.
Echt onafhankelijk pensioenadvies
Onafhankelijk pensioen advies gaat bij ons alleen over jouw persoonlijke belangen en die van je gezin. Wij onderhouden geen commerciële banden met banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. Wij hanteren een strikte scheiding tussen advies en de verkoop van financiële producten. Daardoor weet je zeker dat je onafhankelijk pensioenadvies krijgt.
Pensioen Dashboard
Wil je een helder beeld van je financiële toekomst? Daar zorgen wij voor. Hoe wij dat doen? Daarvoor krijg je een uniek persoonlijk pensioen dashboard die in een oogopslag duidelijkheid geeft.
Wil je pensioen waar je op kan rekenen?
Dat is wat je bij RFPA krijgt. Daarvoor maken wij gebruik van een uniek persoonlijk pensioen dashboard. Ons pensioen dashboard visualiseert je volledige financiële situatie waarbij op de achtergrond ook met fiscale factoren rekening wordt gehouden. Ben je zelfstandig ondernemer? In die situatie ‘vertalen’ wij je onderneming financieel en fiscaal naar je situatie en pensioenwensen in de privésfeer.
Duidelijkheid over pensioen
Ons pensioen dashboard geeft in één oogopslag duidelijkheid in je persoonlijke pensioensituatie en hoe je in jouw situatie een goed pensioen regelt.

Pensioen advies voor?

Ben je:
Of heb je:
Of wil je:

Waarom RFPA?

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde.

20 jaar ervaring

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche. En RFPA gaat door, mensen verder helpen.

Eigen Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.

Kwaliteit

Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.

Voor iedereen duidelijk

Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.

toekomstgericht

RFPA denkt altijd verder en kijkt vooruit en richt zich op langdurige klantrelaties. Wij zijn echte meedenkers, financiële bouwers van de toekomst.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.