Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

Wil je slim schenken en voorkomen dat onnodig schenkbelasting moet worden voldaan? Dat wil je goed regelen, dat begrijpen wij heel goed.

 

Wat doen wij voor je?

Als je geld of ander vermogen schenk dan wil je voorkomen dat schenkbelasting verschuldigd is. En als je een schenking ontvangt van iemand die je dierbaar is dan wil je goed met dat geld omgaan. Wij laten manieren zien hoe je zo min mogelijk schenkbelasting moet betalen en wat de schenking kan betekenen voor degene die de schenking ontvangt. Wij geven je financieel inzicht en overzicht. En laten zien hoe je financieel en fiscaal met het vermogen om kan gaan.

 

Welke vragen beantwoorden wij nog meer?

Hoeveel schenkbelasting ben je verschuldigd en kan je dat voorkomen? Hoe gebruik je de de schenking optimaal? Hoe kan je belasting besparen? Hoe ga je financieel en fiscaal met de schenking om in de periode dat je het vermogen niet nodig hebt? Is het fiscaal en ook financieel verstandig om bijvoorbeeld je hypotheek af te lossen? En nog veel meer…

 

Kosteloos gesprek

Wil je weten hoe je slim kan schenken? Maak een kosteloos kennismakingsgesprek.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Contact opnemen
Contact opnemen