RFPA is in 2015 in Alkmaar opgericht en is niet aan een bank of verzekeraar verbonden. Sterker nog wij verkopen géén financiële producten. Hierdoor zijn wij 100% onafhankelijk.

RFPA is onderdeel van de Phidra groep. Phidra is 2004 opgericht met het eerste kantoor aan de Kenaustraat in Haarlem. Phidra/ RFPA is door de jaren heen gegroeid tot een accountants- én advieskantoor met circa 49 mensen verdeeld over vestigingen in Haarlem, Alkmaar en de Middenbeemster.

RFPA richt zich specifiek op financiële & fiscale planning, inkomensplanning, vermogensplanning, vermogensstructurering en estate planning. Bij Phidra/ RFPA werken wij met serviceteams. Elk team is op de klantsituatie samengesteld om op die manier optimaal aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Wij zijn trusted advisor voor onze klanten! Dit doen we op een efficiënte en proactieve wijze, waarin persoonlijke aandacht en automatisering een grote rol heeft in de uitvoering van onze werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij je met onze kennis en een ondernemende gedachte voorzien van het juiste inzicht, overzicht en adviezen. Hierdoor kan je weloverwogen de juiste beslissingen nemen. Dat geeft rust!

Waardering van klanten

Onze klanten waarderen ons vooral om onze brede blik & advies op financiële zaken. Wij zien het als onze taak om samen inzicht te creëren vanuit betrokkenheid en interesse zodat wij elke dag het verschil kunnen maken.

Onze overtuiging

Wij geloven in een integrale klantbenadering waarbij de persoonlijke omstandigheden en de financiële en fiscale situatie in samenhang wordt bekeken. Klantwensen ‘vertalen’ naar concrete financiële uitkomsten op korte termijn en financiële effecten op langere termijn. Daar heb je echt wat aan!

Geen bank of verzekeraar

  • Wij verkopen geen financiële producten
  • En zijn niet aan een bank of verzekeraar verbonden
  • 100% onafhankelijk
  • Geen andere belangen

Neem contact op

Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.

Neem contact op