Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

Over Ons

Wat doen wij?

RFPA houdt zich bezig met de financiële kant van de mens. Wij zorgen dat particulieren en zelfstandig ondernemers zorgeloos en weloverwogen doorlopend de juiste financiële keuzes kunnen maken.

Waar staan wij voor?

Wij staan voor een menselijke aanpak, goede begeleiding, scherpe adviezen, een duidelijk stappenplan maar vooral voor persoonlijke aandacht en tijd voor relaties.
Wij hechten veel waarde aan objectiviteit en onafhankelijkheid en verkopen daarom geen financiële producten.

RFPA opgericht omdat?

Het valt het ons op dat adviezen vaak te veel gericht zijn op het verkopen van een financieel product, en dat advies wordt gegeven waarbij onvoldoende naar de klantsituatie is gekeken. Hierdoor krijg je uiteindelijk niet wat je écht nodig hebt.
Dat voorkomen wij. Wij kijken naar jouw volledige financiële en hebben geen belang om een financieel product te verkopen. Sterker nog, wij verkopen geen financiële producten. Bij ons krijg je antwoorden waar je op kan rekenen.

Waardering van klanten

Onze klanten waarderen ons vooral om onze brede blik & advies op financiële zaken. Wij zien het als onze taak om samen inzicht te creëren vanuit betrokkenheid en interesse zodat wij elke dag het verschil kunnen maken.

Onze overtuiging

Wij geloven in een integrale klantbenadering waarbij de persoonlijke omstandigheden en de financiële en fiscale situatie in samenhang wordt bekeken. Klantwensen ‘vertalen’ naar concrete financiële uitkomsten op korte termijn en financiële effecten op langere termijn. Daar heb je echt wat aan!

Glenn Rietveld

Glenn Rietveld heeft RFPA opgericht en is het gezicht van het kantoor. Hij is gecertificeerd financieel planner, levensexecuteur & testamentair executeur. Ook treedt hij in diverse situaties op als toezichthouder.

Hij is inmiddels meer dan 20 jaar actief in de financiële branche. Glenn heeft jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van particulieren en ondernemers. Ook treedt hij in opdracht van werkgevers op om werknemers duidelijkheid te geven in de financiële situatie.

Strategisch partners

Wij helpen onze klanten van A tot Z. Op deelgebieden is soms een specialist nodig, bijvoorbeeld een fiscalist. Hier heeft RFPA strategisch partners voor met verschillende specialisten. Hierdoor bieden wij gemak, alle benodigde deskundigheid is beschikbaar.
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader
NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Contact opnemen
Contact opnemen