Over Ons

RFPA 100% onafhankelijk, geen financiële producten…

RFPA is niet aangesloten bij en bank of verzekeraar, verkoopt geen financiële producten en is daardoor volledig onafhankelijk. RFPA biedt regelmatig andere oplossingsrichtingen aan dan mensen traditioneel gewend zijn, gewoonweg doordat er geen financiële producten worden verkocht. De analyses zijn gericht op de persoonlijke situatie en wensen van onze cliënten.

Over RFPA

Als je voor RFPA kiest wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Glenn Rietveld heeft RFPA opgericht en is het gezicht van het kantoor. Hij is gecertificeerd financieel planner, levens/ en testamentair executeur. Ook treedt hij in diverse situaties op als toezichthouder. Hij heeft veel ervaring en is inmiddels meer dan 20 jaar actief in de financiële branche. Glenn heeft jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van particulieren en ondernemers. Ook treedt hij in opdracht van werkgevers op om werknemers duidelijkheid te geven in de financiële situatie, bijvoorbeeld als een organisatie reorganiseert, bij beëindiging van een dienstverband of in geval van ziekte.

RFPA is voor iedereen

Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn, diensten aanbieden die bij onze clienten aansluiten. Hierom werken wij niet met standaard bedrijfsprocessen of advieskaders. Maatwerk bieden, gericht op persoonlijke omstandigheden en wensen. Complexe situaties worden uitgelegd in de taal die je spreekt en in de tijd die daarvoor nodig is. Vaktermen sluiten wij zo veel mogelijk uit. Persoonlijk en professioneel, zo werken wij.

RFPA is volledig

Afbreuk aan kwaliteit? Daar werkt RFPA niet aan mee. Wij zijn professionals, wij maken alleen financiële analyses die kwalitatief goed zijn. Daar heb je echt wat aan. Het kantoor is aangesloten bij de federatie van financieel planners (FFP). Glenn is het gezicht van RFPA. Hij is gecertificeerd financieel planner (FFP) & certified financial planner® (CFP®). Een gecertificeerd financieel planner is doorlopend op de hoogte fiscale, juridische en financiële ontwikkelingen. Dit wordt periodiek door de FFP getoetst.

Velex & Novex / (Levens)executeur

Een bijzonder onderdeel van de dienstverlening van RFPA is de rol van toezichthouder of levensexecuteur. RFPA bereid mensen voor en begeleid mensen in situaties waarbij je niet meer namens je zelf op kan treden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die gaan dementeren of in coma raken. In dat geval treedt RFPA op als toezichthouder of levensexecuteur. RFPA treedt ook als executeur testamentair om een nalatenschap af te wikkelen als een cliënt dat wenst.

Strategisch partners

Het werk van RFPA is veelomvattend. Wij weten niet alles en wij gaan ons ook zeker niet voordoen alsof wij alles weten. Op deelgebieden kan specifieke kennis van bijvoorbeeld een fiscalist nodig zijn. Dat geven wij altijd vooraf aan. RFPA heeft strategisch partners die hierin voorzien. Hierdoor bieden wij gemak, alle deskundigheid is beschikbaar.

Waarom RFPA?

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde.

20 jaar ervaring

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche. En RFPA gaat door, mensen verder helpen.

Eigen Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.

Kwaliteit

Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.

Voor iedereen duidelijk

Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.

toekomstgericht

RFPA denkt altijd verder en kijkt vooruit en richt zich op langdurige klantrelaties. Wij zijn echte meedenkers, financiële bouwers van de toekomst.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.