Overdracht van onderneming regelen

demo-attachment-44-Group_7543
VOOR ONDERNEMERS
Hoe regel ik de overdracht van mijn onderneming zo goed mogelijk?
1
Enterprise Pursuit Consulting

When, while lovely valley teems with vapour around meand eridian sun .

2
Digital Estate Consulting

When, while lovely valley teems with vapour around meand eridian sun .

3
Statistical Market Consulting

strikes the upper impenetrable foliage of my trees, and but a thousand unknown

4
Fiscal and Banking Consulting

existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

Bedrijf overdragen

Er komt een tijd dat je stopt met ondernemen. Mogelijk zet de volgende generatie de onderneming voort of wil een andere ondernemer / investerder jouw bedrijf kopen?

Het is altijd van belang dat je de juiste keuzes maakt en dat je begrijpt met welk doel je dat doet. Ook als er geen overnemende partij is.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees verder of neem contact op.

Verkoopprijs onderneming

Je verkoopt je bedrijf niet zomaar. Er spelen niet alleen financiële, fiscale en juridische vraagstukken. Het gaat ook om persoonlijke en emotionele vraagstukken. Hoe wil je dat je leven eruitziet na de overdracht, wat ga je doen? Wat is nodig voor een toekomstbestendige financiële situatie? Vervolgens komen vrijwel direct de volgende vragen in je op. Welke verkoopprijs is minimaal nodig, wat is het bedrijf en waard en onder welke condities kan je de onderneming overdragen?

Begeleiding verkoop onderneming

Wij stellen een specialistenteam samen. Dat team begeleid het totale overname en beëindigingstraject, van begin tot eind. Van bedrijfswaardering, overnamestructuur, geheimhoudings-/ en intentieverklaring tot fiscale aspecten en het financieel vertalen van de onderneming naar je privé-situatie. Dat geeft rust en overzicht. Emotionele factoren worden ‘kleiner’ waardoor je weloverwogen de juiste beslissingen kan nemen.

Bedrijf verkopen stappenplan

Tijdens de overdracht werken wij met een stappenplan. Dat schept duidelijkheid en daarmee zorgen wij er voor dat op het juiste moment de juiste  stappen worden gezet.

Wil je met zekerheid je financiële toekomst regelen?

Zorgen dat je de juiste financiële keuzes kan maken, nu en in de toekomst. Dat is waar wij voor zorgen.

Waarom RFPA?

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde.

20 jaar ervaring

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche. En RFPA gaat door, mensen verder helpen.

Eigen Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.

Kwaliteit

Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.

Voor iedereen duidelijk

Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.

toekomstgericht

RFPA denkt altijd verder en kijkt vooruit en richt zich op langdurige klantrelaties. Wij zijn echte meedenkers, financiële bouwers van de toekomst.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.