Pensioen Zelfstandig Ondernemer

demo-attachment-44-Group_7543
VOOR ONDERNEMERS

Wil je een financiële toekomst waar je op kan rekenen? 

Pensioen voor zelfstandig ondernemers

Benieuwd wij voor jou kunnen betekenen en wat je krijgt? Lees verder of neem contact op.

 

Pensioen Dashboard zelfstandig ondernemer
Wil je een helder beeld van je financiële toekomst, wil je een goed ondernemerspensioen? Daar zorgen wij voor. Hoe wij dat doen? Daarvoor krijg je een uniek persoonlijk Pensioen Dashboard die in een oogopslag duidelijkheid geeft. Daardoor weet je wat nodig is en waar je je op kan richten.
Pensioen zelfstandig ondernemer
Wil je pensioen waar je op kan rekenen? Dat is wat je bij RFPA voor zorgt. Het pensioen dashboard van RFPA visualiseert je volledige financiële situatie inclusief die van je onderneming. Wij vertalen je onderneming naar je wensen in de privésfeer. Daarbij wordt op de achtergrond met fiscale factoren rekening gehouden die van toepassing zijn.
ZZP Pensioen, DGA Pensioen, Pensioen Zelfstandige
Het Pensioen Dashboard geeft in één oogopslag duidelijkheid in je persoonlijke pensioensituatie, je pensioenwensen en hoe je in jouw situatie een goed pensioen regelt.

Ondernemerspensioen voor?

In welke situaties kan je bij ons terecht?

Ben je:

Of heb je:

Of wil je:

Stoppen met werken als ondernemer

Wil je pensioen waar je op kan rekenen? Dat is wat je bij RFPA voor zorgt. Het pensioen dashboard van RFPA visualiseert je volledige financiële situatie inclusief die van je onderneming. Wij vertalen je onderneming naar je wensen in de privésfeer. Daarbij wordt op de achtergrond met fiscale factoren rekening gehouden die van toepassing zijn.

Pensioen voor zelfstandig ondernemers

Onze manier van werken spreekt veel ondernemers aan. Hoe dat komt?

RFPA zorgt dat de onderneming financieel wordt ‘vertaald’ naar jouw wensen in de privésfeer. Zo wordt het duidelijk wat nodig is om op termijn te stoppen met ondernemen, om van pensioen te genieten.

Onze financiële analyses zijn integraal. Wat wordt daar mee bedoelt? Concreet betekent dit dat de onderneming in samenhang met je wensen in de privésfeer wordt geanalyseerd. Van het bedrijfsresultaat, het ondernemingsvermogen, fiscale aspecten voor ondernemers, spaargeld en/ of beleggingen in de privésfeer, de hypotheek, lijfrentevoorzieningen maar ook een toekomstige AOW-uitkering, et cetera.

Wat krijg je?

In één oogopslag duidelijkheid

Door alle factoren in samenhang op basis van realistische uitgangspunten door te rekenen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de financiële werkelijkheid. Het financiële effect van gebeurtenissen op korte termijn en de financiële haalbaarheid van de (toekomstige) wensen worden daarmee in één oogopslag duidelijk.

Wat krijg je nog meer?

  • Financiële kansen / mogelijkheden
  • Financieel inzicht & overzicht
  • Bevestiging van de haalbaarheid van je wensen
  • Financiële duidelijkheid
  • Een eigen persoonlijk financieel dashboard
  • Persoonlijke aandachtspunten
  • Geen dikke rapportages
  • Visualisatie van jouw volledige financiële situatie
  • Eénduidige en heldere antwoorden
  • Goede informatie om keuzes te maken
  • Duidelijkheid in jouw financiële mogelijkheden
  • Een deskundige die met je meedenkt
  • Je eigen persoonlijke adviseur
  • Financiële rust

Onafhankelijk pensioen advies voor zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk pensioen advies aan een zelfstandig ondernemer gaat bij ons alleen over jouw persoonlijke belangen, van je gezin en die van je onderneming. Wij onderhouden geen commerciële banden met banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. Wij hanteren een strikte scheiding tussen advies en de verkoop van financiële producten. Daardoor weet je zeker dat je onafhankelijk pensioenadvies krijgt.

Waarom RFPA?

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde.

20 jaar ervaring

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche. En RFPA gaat door, mensen verder helpen.

Eigen Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.

Kwaliteit

Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.

Voor iedereen duidelijk

Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.

toekomstgericht

RFPA denkt altijd verder en kijkt vooruit en richt zich op langdurige klantrelaties. Wij zijn echte meedenkers, financiële bouwers van de toekomst.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.