Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

Unieke dienstverlening

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Volledig zelf regie


Je hebt zelf altijd regie over je zaken. Wij maken de financiële analyses, daar zijn wij immers goed in. Met de analyse neem je weloverwogen het juiste besluit.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde. Rekening houden met jouw wensen, dat vinden wij leuk.

Oplossingsgericht

Oplossingen hebben voor en nadelen. Daarom kijkt RFPA naar je volledige persoonlijke en financiële situatie. Van je gezinssituatie, je spaargeld, inkomen, belasting, een onderneming tot inflatie, en nog meer. Het wordt echt duidelijk wat in jouw situatie financieel het beste is. Dat is wat wij willen.

Kwaliteit

Afbreuk aan kwaliteit? Daar werkt RFPA niet aan mee. Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan. Berekeningen op sigarendoosjes gebruiken wij niet.

Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen. Een adviseur die weet wat belangrijk voor je is. Vergelijk het maar met een kledingwinkel waar je altijd door dezelfde persoon wordt geholpen, die weet vaak wat je goed staat. Wij beiden gemak, heerlijk.

Voor iedereen duidelijk


Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Vindt je het complex? Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is. Waarom? RFPA vindt het belangrijk dat je begrijpt wat je doet.

Ons Doel

Mensen blij maken door ze doorlopend financieel inzicht en overzicht te geven in de actuele en toekomstige financiële situatie. Hierdoor willen wij relaties in de gelegenheid stellen om de juiste financiële keuzes te maken, voor nu en later.
Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn, diensten bieden die bij onze cliënten passen.
Hierom werken wij niet met standaard bedrijfsprocessen of advieskaders. Maatwerk bieden, gericht op persoonlijke omstandigheden en wensen. Dat vinden wij leuk.
Contact hebben en houden met onze relaties, dat is wat wij doen. Daardoor weten wij wat er speelt, wat belangrijk is en wat op termijn belangrijk wordt. Daardoor kunnen ons op jouw situatie blijven richten. Financiële dienstverlening door mensen maar vooral voor mensen. Dat is wat wij willen.
NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Contact opnemen
Contact opnemen