Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

WIL JIJ JE KLANTEN POSITIEF VERRASSEN?

Voor onze afdeling fiscaal / financiële planning, zijn wij per direct op zoek naar een:

 

AANGIFTEMEDEWERKER (M/V)

(Haarlem/Alkmaar voor 24 tot 40 uur per week)

 

Functieomschrijving

Wij ervaren dat klanten op zoek zijn naar een kantoor die “bij alles kan helpen”. Wij zijn op zoek naar een aangiftemedewerker die daarin zal bijdragen. Jij zal zelfstandig werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot de fiscale aangiften en zal ook de collega’s ondersteunen bij het adviseren van de klanten. Je hebt een belangrijke rol bij het signaleren van mogelijkheden om jouw klant optimaal te helpen.

Jouw profiel

Je beschikt over een (bijna) afgeronde financiële en /of fiscale opleiding en je hebt bij voorkeur enige relevante werkervaring (door middel van bijvoorbeeld een stage). Een combinatie van leren en werken behoort ook tot de mogelijkheden. Ook ben je service verlenend ingesteld, werk je zelfstandig maar ook graag in een team en heb je goede contactuele vaardigheden.

Ons aanbod

Wij bieden jou een unieke functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Spreekt bovenstaande jou aan, stuur dan je motivatie en je CV naar: [email protected]

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Contact opnemen
Contact opnemen