Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

Vacature Financieel Planner | Fiscaal adviseur

WIL JIJ JE KLANTEN POSITIEF VERRASSEN? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ADVISEUR “BIJ ALLES KAN HELPEN”!

Voor onze afdeling financiële planning / fiscaal, zijn wij per direct op zoek naar een:

FINANCIEEL PLANNER / ADVISEUR / FISCAAL ADVISEUR (M/V)

(Haarlem/Alkmaar voor 24 tot 40 uur per week)

 

Functieomschrijving

Wij ervaren dat klanten op zoek zijn naar een adviseur die “bij alles kan helpen”. Wat is er dan mooier om een functie van financieel planner en fiscaal adviseur met elkaar te combineren om dit te kunnen realiseren? Je hebt de vrijheid om deze functie zelf uit te voeren en / of door het samenwerken met en inschakelen van (interne) adviseurs. Met andere woorden jij bent de adviseur waar de klant naar op zoek is!

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde fiscale opleiding op HBO of universitair niveau. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring, opgedaan in een functie als financieel planner / fiscaal adviseur / financieel adviseur. Je vindt het leuk om jouw klanten te helpen en om je in te leven in de klant. Ook ben je service verlenend ingesteld, werk je zelfstandig maar ook graag in een team en heb je goede contactuele vaardigheden.

Ons aanbod

Wij bieden jou een unieke functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Spreekt bovenstaande jou aan, stuur dan je motivatie en je CV naar: [email protected]

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Contact opnemen
Contact opnemen