Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

RFPA houdt zich bezig met de financiële kant van de mens. Wij zorgen dat particulieren en zelfstandig ondernemers zorgeloos en weloverwogen doorlopend de juiste financiële keuzes kunnen maken.

Wil jij meebouwen aan de financiële toekomst van onze cliënten? Wij geloven in een integrale klantbenadering waarbij de persoonlijke omstandigheden en de financiële en fiscale situatie in samenhang wordt bekeken. Klantwensen ‘vertalen’ naar concrete financiële uitkomsten op korte termijn en financiële effecten op langere termijn. Daar heb je echt wat aan!

RFPA staat voor een menselijke aanpak, goede begeleiding, scherpe adviezen, een duidelijk stappenplan maar vooral voor persoonlijke aandacht en tijd voor relaties. Onze klanten waarderen ons vooral om onze brede blik & advies op financiële zaken. Wij zien het als onze taak om samen inzicht te creëren vanuit betrokkenheid en interesse zodat wij elke dag het verschil kunnen maken. Wij hechten veel waarde aan objectiviteit en onafhankelijkheid en verkopen daarom geen financiële producten.

Word jij enthousiast, past onze filosofie bij jou en heb je zin om te werken in een groeiende organisatie en in een concept waarin je met verschillende specialisten te maken hebt? Bekijk dan de vacature en reageer.

 

Vacature

INTERN ACCOUNTMANAGER

EEN DOELMATIGE INTERN ACCOUNTMANAGER MET ERVARING EN GEVOEL BIJ KLANTSITUATIES

Dat is wat wij zoeken in een nieuwe collega die meedenkt en ondersteunt bij een optimale bediening van onze relaties. Wij groeien en zijn daarom op zoek naar een intern accountmanager.

Heb jij ervaring met het lezen en vertalen van financiële stukken zoals loonstroken, UPO’s, vermogens & schuldverhoudingen, leven & kapitiaalvoorzieningen, jaarverslagen, enzovoort? Kun je goed overweg met applicaties zoals Figlo of Omniplan of Private Wealth Navigator of Finrust? Zit meedenken en gestructureerd werken in jouw DNA? En vind je het leuk om te werken in een concept met verschillende specialisten?

 

Wie zoeken wij?

 • Kan zelfstandig en gestructureerd werken, die gedreven is hard te werken en die snapt dat elke (financiële) beslissing of keuze van invloed is op zowel de zakelijke en/of privé situatie van de klant
 • Een financiële topper met talent, een echte doener, maar die ook kritisch kan denken
 • Iemand met 2 tot 5 jaar relevante ervaring.


Inzicht in de functie bij RFPA

 • Jij bent een kei in het begrijpen en verwerken van financiële klantgegevens
 • Je weet welke financiële en fiscale zaken ertoe doen op basis van de klantsituatie en de klantwens
 • Je werkt aan de basis voor de gewenste financiële inzichten en adviezen
 • Je werkt nauw samen en ondersteunt de financieel planner voor een optimale klantbediening
 • Je maakt pro-actief contact met klanten, vraagt stukken op, maakt afspraken en beheert de workflow en gegevens
 • Uiteraard ben je communicatief vaardig en weet je met professionaliteit, energie en enthousiasme de dienstverlening op het gewenste niveau te houden

 

Ons aanbod

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Concept met verschillende specialisten
 • Diversiteit van klantsituaties en opdrachten
 • Zelfstandigheid
 • Ongekend goede werksfeer en humor
 • Een uitdagende functie in een inspirerende omgeving in Alkmaar


Herken jij jezelf in de vacature en ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging, stuur dan je CV en motivatie naar 
[email protected] Voor meer informatie bel je Glenn Rietveld: 06 8266 5600.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Maak een afspraak
Afspraak maken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram