Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

Ben jij de financiële topper die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar intern medewerker financiële planning.

Als medewerker financiële planning werk je dagelijks aan de basis van de financiële en fiscale analyses voor onze relaties. Je houdt van continu zoeken naar verbeteringen binnen je eigen vakgebied als ook binnen de organisatie.


Over jou
Je bent ervaren in het lezen van financiële en het verwerken van financiële gegevens. Je bent positief ingesteld, gedreven en je kan goed zelfstandig en samenwerken. Daarnaast ben je nieuwsgierig en enthousiast. Je bent ambitieus en klaar om een stap te maken naar deze leuke, uitdagende functie.


Over de functie
Je gaat je bezig houden met het voorbereiden en het samenstellen van de basis voor een financieel plan. Ook stel je onderhandse (schenk)akten en overeenkomsten op. En je werkt nauw samen met de financieel planner.

Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van de dossiers, het beheren van de benodigde informatie, het opvragen van gegevens, het samenstellen van klantdossiers, het verwerken van financiële gegevens die aan de basis van een financieel plan liggen en voor een interactieve samenwerking met de financieel planner.

Wat hebben wij te bieden?

Wij hebben zoveel meer te bieden dan onderstaande punten. Dat merk je pas als je bij ons komt werken…

  • Salaris dat past bij jouw ervaring en werkzaamheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Samenwerking met verschillende specialisten
  • Afwisselende klantsituaties en werkzaamheden
  • Doorgroeimogelijkheden naar andere functies
  • 2 dagen in de week, locatie Alkmaar
  • Ongekend goede werksfeer

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatie voor 15 april 2022 naar [email protected] Heb je een vraag? Aarzel niet en neem gerust contact op met Glenn Rietveld: 072 844 88 86

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Contact opnemen
Contact opnemen