Advies in heel Nederland. Online of bij ons op kantoor

Vacature ondersteuner financiële planning

WIL JIJ JE KLANTEN POSITIEF VERRASSEN?

Voor onze afdeling financiële planning, zijn wij per direct op zoek naar een:

 

ONDERSTEUNER FINANCIELE PLANNING (M/V)

(Haarlem/Alkmaar voor 24 tot 40 uur per week)

 

Functieomschrijving

Vanuit de ervaring dat klanten steeds breder bediend willen worden, zijn wij op zoek naar een medewerker financiële planning. De werkzaamheden bestaan naast de ondersteunende werkzaamheden als het verzamelen en verwerken van financiële gegevens, het beheren en controleren van de voortgang van dossiers, ook uit het voorbereiden/uitwerken van financiële planningen. Je hebt een belangrijke rol bij het signaleren van adviesbehoeften. Je werkt ter ondersteuning van en in samenwerking met de financieel planner.

 

Jouw profiel

Je beschikt over een (bijna) afgeronde financiële opleiding op MBO of HBO niveau en hebt bij voorkeur enige relevante werkervaring (door middel van bijvoorbeeld een stage). Een combinatie van leren en werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Je bent service verlenend ingesteld en denkt graag in oplossingen. Je kan goed zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om in teamverband bezig te zijn. Je bent makkelijk benaderbaar en in staat snel te schakelen met collega’s en klanten.

 

Ons aanbod

Wij bieden jou een unieke functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

Spreekt bovenstaande jou aan, stuur dan je motivatie en je CV naar: [email protected]

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Contact opnemen
Contact opnemen