Onafhankelijk Financieel advies

Een financieel advies die kijk naar alle mogelijkheden

Vraag een gratis kennismaking aan

Onafhankelijk financieel adviseur
Onze manier van werken spreekt veel mensen aan. Hoe dat komt? De meeste adviseurs verdienen geld met de verkoop van financiële producten. Wij niet. Sterker nog, wij verkopen geen financiële producten.
Onafhankelijk financieel advies
Onafhankelijk advies gaat bij ons alleen over jouw persoonlijke belangen en die van je gezin. Wij onderhouden geen commerciële banden met banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. Wij hanteren een strikte scheiding tussen advies en de verkoop van financiële producten. Daardoor weet je zeker dat je onafhankelijk advies krijgt.
Persoonlijk Financieel Dashboard
Wij zorgen voor heldere financiële adviezen gericht op je persoonlijke situatie en wensen. Hoe wij dat doen? Daarvoor krijg je een uniek persoonlijk financieel dashboard die in een oogopslag duidelijkheid geeft.
Wil je een financieel advies waar je op kan rekenen?
Dat is wat je bij RFPA krijgt. Daarvoor maken wij gebruik van een uniek persoonlijk financieel dashboard. Ons financieel dashboard visualiseert je volledige financiële situatie waarbij op de achtergrond ook met fiscale factoren rekening wordt gehouden.
Financieel dashboard ook voor ondernemers
Ben je zelfstandig ondernemer? In die situatie ‘vertalen’ wij je onderneming financieel en fiscaal naar je situatie en wensen in de privésfeer.
Kosteloos eerste gesprek
Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening. Aarzel niet en neem gerust contact op.
Onafhankelijk financieel adviseur
Wil je weten wat een financieel adviseur voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend!

Wat krijg je?

Gaat je vraag bijvoorbeeld over:

Wij zorgen dat je weloverwogen de juiste financiële beslissingen kan nemen.

Financieel advies voor particulieren &
Financieel advies voor zelfstandig ondernemers

RFPA geeft financieel advies aan particulieren en aan ondernemers. Onze adviezen zijn integraal. Dat betekent dat je financieel advies krijgt waarbij je volledige financiële situatie in samenhang voor je is bekeken.

Met deze integrale aanpak onderscheiden wij ons van andere financieel adviseurs, die meestal maar naar één aspect kijken. Dat komt doordat veel adviseurs vaak alleen advies geven gericht op de verkoop van een financieel product. Waardoor je onbedoeld verkeerde keuzes maken.

Wij richten ons niet op een financieel product, wij richten ons op jouw persoonlijke wensen. En zorgen dat je financiële uitkomsten krijgt om weloverwogen juiste keuzes te maken. Daar heb je echt wat aan.

Een financieel adviseur die jou helpt met:

Waarom RFPA?

Kosteloos

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dat gesprek maken wij graag kennis met je, bespreken je wensen en onze dienstverlening.

100% onafhankelijk

Het gaat bij RFPA altijd alleen over jou. Geen banken, geen verzekeraar, zelfs geen financiële producten. Gewoonweg geen andere belangen.

Alleen jouw wensen

Iedereen heeft eigen specifieke wensen en een eigen financiële situatie. Sommige situaties zijn vergelijkbaar maar nooit helemaal hetzelfde.

20 jaar ervaring

Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de financiële branche. En RFPA gaat door, mensen verder helpen.

Eigen Contactpersoon

Bij RFPA gaat het om mensen. Je hebt altijd je eigen deskundige contactpersoon met wie je kan overleggen.

Kwaliteit

Wij maken deskundige financiële analyses, alleen daar heb je echt wat aan.

Voor iedereen duidelijk

Er wordt duidelijke taal gesproken. Zo min mogelijk vaktermen, dus begrijpelijk voor iedereen. Wij leggen het uit in de tijd die daarvoor nodig is.

toekomstgericht

RFPA denkt altijd verder en kijkt vooruit en richt zich op langdurige klantrelaties. Wij zijn echte meedenkers, financiële bouwers van de toekomst.

NEEM CONTACT OP
Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.
Shopping Basket

Niet gevonden wat je zocht?
Mail of bel ons.